Nyheder

Online konfigurator fra Tandler

5. april, 2018
 
Vores tyske leverandør Tandler har netop lanceret en online konfigurator til deres planetgear serie P. Klik her og bliv klogere på mulighederne.
 
 

Ny NEO-WIFI frekvensomformer fra MOTIVE

6. marts, 2018
 
Bliv klogere på de mange muligheder italienske Motive tilbyder inden for frekvensomformere.

Klik her og download brochure på dansk om den nye fjernbetjente NEO-WIFI, der også kontrollerer kompressortrykket og automatisk justerer motorhastigheden i forhold til forbruget.
 
 
 
 

  

E. Koed Christensen A/S er blevet forhandler af Motive i Danmark

29. maj 2017
 
Vi har hermed fornøjelsen at meddele, at E. Koed Christensen pr. 01. 05. 2017 er blevet forhandler af Motives sortiment af gear, motorer og frekvensomformere. 
Motive har tre produktgrupper: Gear, motorer og frekvensomformere. Motives produktsortiment består af produkter af særdeles høj kvalitet kombineret med konkurrencedygtige priser:
  • Motives gearsortiment består af snekkegear, tandhjulsgear, fladgear og keglehjulsgear til attraktive priser.
  • Motives brede sortiment af motorer dækker under bla. ATEX godkendte, høj-temperatur motor, bremsemotor og selvfølgelig IE2 + IE3. motor. Motive kan også producere kundespecifikke motorer, også ved mindre antal.
  • Motives frekvensomformere er særdeles fleksible, da de både kan monteres direkte på motoren og herved spare omkostninger, eller de kan installeres på væggen. Uanset hvilken løsning kan de leveres med en trådløs keypad, hvor man kan programmere og styre frekvensomformeren. Motives frekvensomformer kan også tilkobles eksternt modul.

Fælles for alle tre produktgrupper er, at hvert enkelt emne bliver testet, og at testrapporten medsendes. Den er samtidig tilgængelig online.
Som kunde kan du selv konfigurere dine produkter via en online konfigurator, som du finder her. Herfra kan du downloade 2D+3D filer samt specifikationer. Det er også muligt at downloade Motives kataloger via vores hjemmeside, ellers kontakt os.
Vi ser frem til at præsentere Motives produkter for dig, samt vise at vi nu kan levere komplette løsninger. Prøv os endelig af, du vil blive positivt overrasket.
Har du nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.
Med venlig hilsen
Ole Brun Schnuchel
E. Koed Christensen A/S

Læs mere om Motive her.

Plan-Star katalog på gaden

1. marts 2017
 
Vi har netop udgivet et katalog, hvor du kan få det store overblik over Plan-Star planetgear. Vi håber du finder inspiration og som altid sidder vi klar til at yde Danmarks bedste rådgivning, således du er sikret den rigtige løsning.
 
 

Rustfrit stål fra Tandler

15. februar 2017
 
For at opfylde de stigende krav til hygiejne og korrosionsbestandighed, især i fødevareindustrien, har Tandler netop introduceret en bred vifte af deres vinkelgearkasser i rustfrit stål. Disse leveres fra fabrikken med syntetisk fødevaregodkendt olie til NSF-H1 standard. Alternative smøremidler kan leveres på forespørgsel. Tandlers gearkasser i rustfrit stål fås i forskellige varianter, f.eks. med hulaksel eller med forstærket skaft. Som standard har Tandlers gearkasser kun én skruestik per side, ingen oliestandsglas og ingen monteringshuller. De rustfrie vinkelgearkasser har de samme mål som de forskellige varianter af standard vinkelgearkasserne. 
 

Generationsskifte hos E. Koed Christensen A/S

Pressemeddelelse, den 7. oktober, 2016

Erik Koed Christensen stiftede i 1972 E. Koed Christensen A/S med fokus på transmissionskomponenter. Frem til 2008 var Erik Koed Christensen eneejer hvor han vælger at sælge 25% af sine aktier til Jens Bolet.

Erik Koed Christensen har pr. 1. oktober 2016 valgt at sælge de sidste 75% af aktierne til TEO Invest ApS, et selskab med bred erfaring indenfor salg til industrien. I den forbindelse bliver Ole Brun Schnuchel administrerende direktør pr. 3. oktober 2016.
Det bliver en stor udfordring at løfte forretningen til det niveau, hvor den retmæssig hører til, men jeg er sikker på, at jeg med Ole Brun Schnuchel og TEO Invest ApS har fundet de rette arvtagere.
Erik Koed Christensen
Fremtidens mand
Ole Brun Schnuchel er 41 år, og i over 20 år har Ole beskæftiget sig med salg til industrivirksomheder både nationalt og internationalt, heraf 6 år med fokus på salg af tekniske komponenter.

- Ole har stærke salgskompetencer og vil med sin erhvervsmæssige erfaring tilføre nye ideer indenfor nogle af de funktionsområder, der fokuseres på at optimere hos E. Koed Christensen A/S.

"Med øget fokus på kundetilfredshed og leveringssikkerhed vil vi stå stærkt som den foretrukne samarbejdspartner af transmissionskomponenter ", siger Ole Brun Schnuchel.

De nye aktionærer vil tilføre virksomheden et stærkere fokus på strategi og salgsudvikling, hvor begge dele forventes at løfte virksomhedens omsætning og indtjening bedre end hidtil. Dette vil ske uden at ændre på DNA'et i E. Koed Christensen A/S.

For yderligere information, kontakt venligst Ole Brun Schnuchel på telefon 2035 6400 eller obs@ekc-gear.dk
Det bliver en stor udfordring at løfte forretningen til det niveau, hvor den retmæssig hører til, men jeg er sikker på, at jeg med Ole Brun Schnuchel og TEO Invest ApS har fundet de rette arvtagere.
Erik Koed Christensen
Med øget fokus på kundetilfredshed og leveringssikkerhed vil vi stå stærkt som den foretrukne samarbejdspartner af transmissionskomponenter.
Ole Brun Schnuchel
E. Koed Christensen A/S | CVR: 37 60 76 14 | Lollandsvej 27, 5500 Middelfart - Denmark | Tlf.: +45 6441 6166