Hvad kan vi?

Vi skaber løsninger

Når I kontakter E. Koed Christensen A/S, i daglig tale EKC, laver vi en hurtig analyse af jeres behov.  Derefter kan vi gå flere veje. Vi kan:

  • Reparere et slidt eller havareret gear.
  • Bygge et nyt gear, som kan monteres i eksisterende maskine.
  • Lave en ombygning på eksisterende gear.
  • Finde ny geartype, motor, etc.  til at passe ind i igangværende produktion af OEM-maskiner.
  • Analysere os frem til en transmissionsløsning til en maskine under udvikling.
  • Vi kan give et godt råd i mange situationer, og det er gratis.

Vi har værksted til reparation og til opbygning af prototyper. Vi har teknisk know-how til at konstruere nye løsninger, samt bakke dem op med beregning og dokumentation, tegninger, etc.  Vores teknikere sidder klar til at assistere.

Nyt

Ideer og tanker bliver til virkelighed

Står I med et nyt projekt og har brug for gear, motorer, drejekranse eller andet transmissionsudstyr?  Vi har den tekniske viden, der skal til, for at kunne udpege præcist hvilke produkter, der passer til jeres behov og ideer.

Sammen med vores tekniker gennemgår I projektet og finder frem til en udformning og en størrelse på transmissionen, der passer til pladsforholdene, kravet til styrke, udveksling, m.m. og altid med prisen in mente, så I får det maksimale ud af det tekniske set up.  Vi kan følge vejledningerne op med tegninger, beregninger og dokumentation, lige fra en simpel lille kontrolberegning og op til Atex- og offshore-dokumentation.

Når vi har skræddersyet en løsning efter jeres specifikationer, og fået jeres accept, bestiller vi produkterne hjem fra vores leverandører og gennemtjekker og tæthedsprøver alt, inden vi leverer dem til jer.


Reperation af gammelt

Gamle installationer får ny værdi

Mekaniske variatorer kan være svære at erstatte, når de er slidte, da de ofte ikke produceres længere.  Vi kan reparere variable gear af praktisk taget alle fabrikater, men især P. I. V.  Enten kan vores tekniker besøge Jer og vurdere gearet på stedet, eller I kan sende gearet og vi finder frem til en pris på en reparationen. Vi har et lille lager af PIV-dele, og kæder og mange andre sliddele kan stadig leveres fra Tyskland.

Drejer det sig om et SMEI planetgear, kan vi ofte også reparere det. Der ligger mange dele på lager hos os, nogle kan stadig fås fra fabrikken, og vi kan også vælge selv at fremstille nye aksler, tandhjul, etc.  Er reparation for omfattende, kan vi næsten altid tilbyde et nyt Planstar planetgear, som uden ændringer på maskinen, kan monteres direkte.

Service

Vi holder maskinparken kørende

På værkstedet i Middelfart tager vi gerne gear ind til service, hvor vi gennemgår de vitale dele, kommer med et tilbud på udskiftning, og efter fælles aftale renser gearet, udskifter aftalte dele og påfylder ny olie. Service på gear er med til at få dem til køre problemfrit i årevis.


KonsulentbistaNd

Nye alternativer eller længere levetid

Uanset hvilken eksisterende løsning I vil have optimeret, eller hvilken ny maskine I tænker på at fremstille, kan I få vejledning fra vores erfarne teknikere. Vi kan analysere jeres ønsker og behov og finde de mest økonomiske og teknisk egnede løsninger, tilpasset den levetid I forventer.  Brug os som sparringspartnere og få gear og motor integreret i jeres maskine på en optimal vis.

Galleri

2MIke og bro2IMG_20190503_120230722Eksempel 1IMG_3025

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.